KRÁSA NA CELÝ ŽIVOT - BAREVNÁ TYPOLOGIE

30.10.2018 10:57

 

Proměny vizáže na základě barevné typologie aneb 200 látek jen pro Vás - 8 let starý článek z mého Blogu.

 
Proměny vizáže zajímají většinu žen. Barevnou typologii však většina žen nezná, a nemá ji určenou. Některé ženy ji nemají určenou zcela správně, nebo mají vybrané příliš tvrdé či naopak bledé odstíny barev oblečení. Intenzita odstínů je také velmi důležitá. Přitom bez barevné typologie by skutečně krásné proměny vizáže nikdy nevznikly. Tajemství krásných proměn žen na mých stránkách Vám ráda odhalím - je to barevná typologie !
 
 
 
Před každou proměnou určím ženě barevný typ, zjistím, jestli je jaro, léto, podzim či zima. Pak zjistím jaký je podtyp: třeba světlá blond zima nebo-li Nordická zima, přírodní zima, světlý blond podzim, syté jaro apod.
 
Každá žena je jedinečná, a tak každé ženě vybírám zcela jiné barvy vlasů či melírů, jiné barvy líčení a i jiné barvy na oblečení. Prostě barvy na míru jen pro ni. Respektuji osobnost ženy, a například při barevné typologii na ženu aranžuji nejkrásnější barvy z jejího typu či podtypu,/ mám ve studiu 200 velkých oblekových látek,/ a žena či dívka si sama vybírá z nejkrásnějších a nejslušivějších barev pro ni jen ty, které se jí skutečně líbí. Pak jsou všechny mé klientky spokojené. Nikoho do ničeho nenutím. Když se ženě nějaká barva nelíbí tak ji vyřadím, nebo ji zkusím přiložit klientce s jinou barvou - látkou. Čím více barevných variant Vám přiložím, tím více si vyberete. Naaranžuji Vám desítky variant barev oblékání.
 
Samozřejmě provádím i Barevnou typologii pro muže. Pro muže mám zcela jiné látky oblékání, včetně demonstračních kravat. Správně provedená celoživotní typologie stojí jako zlomek kostýmu či obleku, a ušetří ženě i muži spoustu peněz za nesprávné barvy oblékání a vznikne více varinat při menším počtu oblečení. Za život ušetří žena či muž po správně provedené barevné typologii desetisíce až statisíce korun.

Ty nejslušivější barvy - látky Vám mohu i vyfotografovat na bílošedém neutrálním pozadí, abyste viděla, jak ve které barvě budete vypadat - působit, než si sako, kostýme, svetřík či halenku v té barvě pořídíte. Budete mít jistotu, že kupujete ty nejkrásnější odstíny pro sebe.
 
 
 
 
 

Ukázky pár barevných variant oblečení pro ženu zimního typu.
Ten den jsme šly i nakupovat a koupily khaki blazer v barvě očí a banánový top a krásnou bílou košili.
 
Z barevné typologie vychází i ty nejslušivější barvy vlasů pro každou ženu, ale ty rozšiřuji o speciální odstíny nejen pro barevný typ mé klientky, vyvinula jsem nové odstíny, ale i o odstíny pro její podtyp a také respektuji jak si přeje působit na okolí. Chce-li působit průbojně a suverénně tak doporučuji tmavší odstíny, chce-li působit něžně a svěže pak zase různé odstíny platinových blond či melírů s tmavšími pramínky apod. Poslední slovo má u mě klientka, a z nabízených nejslušivějších barev vlasů či oblékání jen pro ni, si vybere ty barvy, ve kterých se sama sobě nejvíce líbí, barvy, ve kterých si přeje chodit - žít . . .
 
Spolu objevíme zcela nové barvy, které žena nikdy předtím nenosila a až u mě zjistí, jak moc jí sluší a jak jí rozzáří !!!
Při fotografování využívám barevné typologie a aranžuji na klientky ty nejslušivější odstíny podle typu a i podle podtypu, duhovky apod.
 
Proto je správně provedená barevná typologie i se správným podtypem základ všeho. Vychází z ní ty nejkrásnější a nejslušivější
barvy vlasů, líčení tak i barvy oblečení. Barevná typologie je základní vzdělání ženy. Ideálně by ji měly mít určené již dívky na základní škole. Stačí pak ženám či dívkám i menší počet oblečení / třeba při 4 kostýmcích a 8 halenkách vznikne cca 30 variant oblečení. Jste každý den v měsíci jinak oblečená, a máte zabranou jen polovinu skříně, druhou polovinu skříně máte volnou, a ušetřite tak za život desetisíce až statisíce korun/ Vznikne Vám více barevných variant, protože spolu ladí.
 
Barevná typologie je úsporná a je vhodná pro ženy, které chtějí ušetřit, a při tom vypadat skvěle. Na udržování šatníku pak stačí jen pár set korun ročně, a ještě Vám to sluší !
 
Barevná typologie je také vhodná na správnou barvu domácího oblečení, županu či noční košilky - kdy jste nenalíčená. Správná barva oblečení ženu "dolíčí" a vypadá skvěle a zdravě i nenalíčená. Buďte krásná i bez make-upu!
 
Zainvestujte do" svého vzdělání", a nechte si správně určit Barevnou typologii a sestavit ty nejkrásnější barvy oblékání. Je to na celý život a vyplatí se. Ročně vychází správné určení barevného typu a podtypu se sestavením těch nejkrásnějších kombinací na celý život, včetně cca 30 až 50 fotografií v kombinacích látek v albu u mě na necelou stokorunu za rok. A Základní Barevná typologie se sestavením všech barevných kombinací bez fotografování vychází dokonce na 50 korun za rok, kdyby žena přišla až třeba ve 30 letech na Barevnou typologii. Ale když přijde třeba ve 20 letech, tak je to jen 78 korun ročně - investice do celoživotní krásy. To se opravdu vyplatí. A Proměna Vaší vizáže, nebo jen umocnění a zvýraznění Vaší přirozené krásy může začít !
 

Barevnou typologii můžete koupit či objednat Dárkový poukaz zde: https://www.krasa-zeny.cz/barevna-typologie/

 
Vaše vizážistka Kateřina Schlosserová.
 
P. S. Níže vidíte jak může u dopadnout nesprávné určení barevného typu, kterým jsme si některé z nás i já prošly.
 
 
 
VLEVO 27 let Takto mě 'zkrášlili' tehdejší odborníci:
Lektorka v kurzu barevné typologie chybně určila můj typ jako LÉTO (jsem ZIMA). Tento účes mi navrhli na účesovém počítači. Sako mi na základě špatného doporučení barev od lektorky vybrala módní návrhářka...
VPRAVO 30 let
O pár let později jsem již
vzala svůj vzhled do vlastních rukou!
 
!

MÁM 3 DRUHY BAREVNÝCH TYPOLOGIÍ I S FOTOGRAFOVÁNÍM V LÁTKÁCH A S FOTOGRAFIEMI V ALBU ZDE: TŘI DRUHY BAREVNÝCH TYPOLOGIÍ